Header

Rond de wereld in 180 dagen op de 2026 wereldcruise van Oceania

07/03/2024

Oceania Cruises heeft haar wereldcruise voor 2026 onthuld - en wat voor één! Jules Verne schreef ooit het bekende boek “De reis om de wereld in tachtig dagen”. Oceania Cruises voegt er nog honderd dagen aan toe en heeft zo een wereldcruise samengesteld die maar liefst zes maanden duurt en zes continenten bezoekt. Gasten zullen zo een overgetelijk reisverhaal kunnen schrijven waarbij ruim 100 unieke en exotische bestemmingen bezocht worden over de hele wereld. De wereldcruise zal bovendien plaatsvinden aan boord van het nieuwste schip van de rederij, de Vista.


De reisroute

De wereldcruise gaat van start in Miami begin januari 2026. Eerst volgt er een zesweekse ontdekking van Zuid-Amerika, waarbij het schip helemaal rondom het continent vaart. Na verdere bezoeken in Mexico en California steekt het schip de Stille Oceaan over om van eiland naar eiland te varen langs onder meer Hawaii, Polynesië en Samoa. Via Australië vaart het schip daarna verder richting Zuidoost-Azië, India en het Nabije Oosten. In het laatste deel van de reis bevinden we ons dichter bij huis. Na een intermezzo in de Middellandse Zee vaart de Vista via West-Europa richting de Britse Eilanden en Ijsland. Via de westkust van Canada en de Verenigde Staten komt de Vista 180 dagen later terug aan op de plek waar het allemaal begon, Miami.


Nieuwe horizonten 

Tijdens de wereldcruise proeven gasten van een gevarieerd pallet aan smaken, culturen en bestemmingen. Maar liefst 43 landen en 101 bestemmingen staan er op het programma en in bestemmingen zoals Rio de Janeiro, Buenos Aires, Tahiti, Singapore, Bali en Mumbai blijft het schip bovendien meerdere dagen aangemeerd zodat u zich helemaal kunt onderdompelen in de lokale cultuur. 


Inbegrepen

Net zoals op andere cruises van Oceania zijn alle specialiteitenrestaurants, niet-alcoholische dranken, fooien, roomservice en onbeperkt internet standaard inbegrepen. Bij lunch en diner is champagne, wijn en bier inbegrepen en gasten ontvangen ook nog een excursietegoed van $8800 om te gebruiken tijdens de reis. 


Verder biedt Oceania haar wereldreizigers nog een aantal unieke extra’s: 

  • Gratis medische consultaties aan boord
  • Gratis wasserijservice
  • Gratis overnachting in een luxehotel voor vertrek
  • Gratis $1000 boordtegoed per hut 


Prijzen

De wereldcruise van 180 dagen is boekbaar vanaf €54.019 per persoon in een hut met Frans balkon. 


Weetjes over deze wereldcruise

  • Reisduur: 180 dagen
  • Bezochte continenten: 6
  • Bezochte landen: 43
  • Bezochte bestemmingen: 101
  • Kleinste bestemming: Whitsunday Island (Australië) met 1.347 inwoners
  • Grootste bestemming: Mumbai (India) met 23 miljoen inwoners